Amazon MP3 Clips

Wednesday, October 20, 2010

Batu








20/10/10


Hey..hey..lame dah rasenye x update blog..
sorry la sebab cik kiah teramat laa busy sejak 2 menjak ni..
menteri2 pun x busy cmni..buat ape ntah..hehe..hmm,..al maklum laa sekarang nie dah jadi senior kn?..cewah! bangga plak! padahal dalam hati ni berdebo2 je tiap kali kaki ni jejak ke kolej! hisshh...

okey! okey! cukup! cukup! ..hmmm,korg pernah tak rase macam kepala ni di hempap batu yg teramat laa besar..?? mesti x selesa kn? sakit! tp,x taw la npe kepala ni rase berat sgt2..
overload ke?? nak kata tadi hujan, terang menerang jer..tah laa.. klo bleh nk je mintak tlg sape2 alihkn batu tu..
tapi ape kan daya,hidup sebatang kara..family jauh,aweks jauh,balak jauh,
suami jauh,sumer ah jauh..yg ade kat cni kawan2 kolej jer..sedih betul..
klo laa dorg faham ape yg ku rase skrg ni..kan best..

No comments:

Post a Comment